Gilda na ofiku
4 posters
Strana 1 z 1
Gilda na ofiku
navrhuji sepisovat zde alespon jmena postav a realmy, kde clenove gildy hraji na ofiku. snadneji se pak ve hre najdeme a nove prichozi take nebudou muset dlouze vahat nad volbou realmu.
(napsat to ShoutBoardu je sice fajn, ale po nekolika desitkach prispevku to zmizi v propadlisti dejin; casem by se to mohlo dat i na stranky, ale to spis az bude co tam dat)
(napsat to ShoutBoardu je sice fajn, ale po nekolika desitkach prispevku to zmizi v propadlisti dejin; casem by se to mohlo dat i na stranky, ale to spis az bude co tam dat)
Re: Gilda na ofiku
ja sem na realmu Thunderhorn a mam tam nick Ursaj-orc warior
ted sem si rozjel be mága a vypadá to že si ho vyexpim....nick meles
ted sem si rozjel be mága a vypadá to že si ho vyexpim....nick meles
Naposledy upravil dne Sun Jan 06, 2008 7:13 pm, celkově upraveno 1 krát
Ursus- Princeps
- Po?et p?ísp?vk? : 20
Ja som na rovnakom realme ako Ursus ,nick Bolag - Hunter budem frcat za Orka pretoze mi to poradil Ursus a on xce mat vzdy pravdu
Ludia zlaty a to ja sa teraz dozviem ze praetoria frci uz aj na ofi? Uz by som bol davno pri vas uz aj idem robit postavu na ten thunderhorn. Inak gilda sa tam vola praetoria? No proste ozvyte sa mi dakto idem ta spravit psotavu chytro snad vas najdem
fofo- Legatus
- Po?et p?ísp?vk? : 13
fofo napsal:Ludia zlaty a to ja sa teraz dozviem ze praetoria frci uz aj na ofi? Uz by som bol davno pri vas uz aj idem robit postavu na ten thunderhorn. Inak gilda sa tam vola praetoria? No proste ozvyte sa mi dakto idem ta spravit psotavu chytro snad vas najdem
Moj nick je Balgur
Ursus ma Ursaja a Melesa
Sme v gilde Zlaty Kruh a ci bude Praetoria aj na ofiku ete neviem...ale asi sa nebude volat Praetoria
a
Ja som si vas uz otukol na wow armory takze viem vsetko:) inak ta gilda vyzera celkom fajn ake raidy chodi?
fofo- Legatus
chodí se tam deně v 20:00 raidy 25 man ale aj BG arény a td........
co se týče založení vlastní guildy na ofiku tak je to zatím dost
nereálný protože sme tam s kubom dva
jen pro info na začátku února se stěhuju do litvínova
a v tom bytě co tam budu mět ještě není internet takže mě bude chvíli
trvat než si ho vyřídím a budu nějakou dobu off teda kromě mojich navštěv
v brně.
co se týče založení vlastní guildy na ofiku tak je to zatím dost
nereálný protože sme tam s kubom dva
jen pro info na začátku února se stěhuju do litvínova
a v tom bytě co tam budu mět ještě není internet takže mě bude chvíli
trvat než si ho vyřídím a budu nějakou dobu off teda kromě mojich navštěv
v brně.
Ursus- Princeps
- Po?et p?ísp?vk? : 20
No lebo som rozmyslal ze by som si presunul svojho 67 maga z realmu sylvanas tohto aha http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sylvanas&n=Fofko Ale som kukal na forum toho thunderhornu a vraj je tam extremne nizka populacia hordy a tiez neviem aka to je gilda a ci by ma zobrali takze si spravim char a trosku sa tam rozkukam a uvidim. Momentalne cakam na kartu 60dnovu ale myslim ze by mi uz dnes mala prijst. Takze sa uvidime na thunderhorne
fofo- Legatus
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: