PRAETORIA FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Guildovna Banka (Moira)

2 posters

Goto down

Guildovna Banka (Moira) Empty Guildovna Banka (Moira)

Příspěvek  Kuboo Tue Nov 27, 2007 6:10 pm

Ako uz niektory viete , zalozil som (po kratkej debate s Imperatormi Surprised ) postavu z nickom "Banker". Je to vlastne postava sluziaca ako nas "sklad" (Banka) na veci ktore nepotrebujete ale zasa sa tazko zhanaju ako napr. rozne kamene alebo ine veci. Vynimku tvoria brnenia ,zbrane ,potiony ,rozne zvytky z buffmi tieto veci na char neposielajte a ked aj poslete tak ratajte s tym ze sa pravdepodobne predaju vendorom (mozno aukcia) a $$ ostanu na chare. Kamene a ine veci (napr. Elemental Fire a podobne) ktore poslete sa ulozia do banky a v pripade ze ich niekto bude potrebovat sa mu potrebne mnozstvo posle. Acc a pass na char maju Imperatori takze ked niekto bude cosi potrebovat obratte sa na nich.
Zatial vsetko....

Pripomienky Question piste do tohoto postu Cool
Kuboo
Kuboo
Imperator
Imperator

Po?et p?ísp?vk? : 54

http://praetoria.wgz.cz/

Návrat nahoru Goto down

Guildovna Banka (Moira) Empty Re: Guildovna Banka (Moira)

Příspěvek  Cortigon Tue Nov 27, 2007 8:00 pm

Myslim ze to je dobry napad.. tohle sem udelal i ja kdyz sem chvili vedl Crew na chimere.. lidi tam posilali penize treba na tabard atd. a sem rad ze nato nekaslete a porad knemu neco posilate..
/hail Bolag cheers Very Happy
Cortigon
Cortigon
Imperator
Imperator

Po?et p?ísp?vk? : 43

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kuboo Tue Nov 27, 2007 10:07 pm

Cortigon napsal:Myslim ze to je dobry napad.. tohle sem udelal i ja kdyz sem chvili vedl Crew na chimere.. lidi tam posilali penize treba na tabard atd. a sem rad ze nato nekaslete a porad knemu neco posilate..
/hail Bolag cheers Very Happy

Diky Surprised
este som zabudol pripisat aby ste poziadavky na potrebny matros posielali BANKERovy pisomne do posty ,dik

Naposledy upravil dne Wed Nov 28, 2007 9:36 am, celkově upraveno 2 krát
Kuboo
Kuboo
Imperator
Imperator

Po?et p?ísp?vk? : 54

http://praetoria.wgz.cz/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: