Guildovna Banka (Moira)
2 posters
Strana 1 z 1
Guildovna Banka (Moira)
Ako uz niektory viete , zalozil som (po kratkej debate s Imperatormi ) postavu z nickom "Banker". Je to vlastne postava sluziaca ako nas "sklad" (Banka) na veci ktore nepotrebujete ale zasa sa tazko zhanaju ako napr. rozne kamene alebo ine veci. Vynimku tvoria brnenia ,zbrane ,potiony ,rozne zvytky z buffmi tieto veci na char neposielajte a ked aj poslete tak ratajte s tym ze sa pravdepodobne predaju vendorom (mozno aukcia) a $$ ostanu na chare. Kamene a ine veci (napr. Elemental Fire a podobne) ktore poslete sa ulozia do banky a v pripade ze ich niekto bude potrebovat sa mu potrebne mnozstvo posle. Acc a pass na char maju Imperatori takze ked niekto bude cosi potrebovat obratte sa na nich.
Zatial vsetko....
Pripomienky piste do tohoto postu
Zatial vsetko....
Pripomienky piste do tohoto postu
Re: Guildovna Banka (Moira)
Myslim ze to je dobry napad.. tohle sem udelal i ja kdyz sem chvili vedl Crew na chimere.. lidi tam posilali penize treba na tabard atd. a sem rad ze nato nekaslete a porad knemu neco posilate..
/hail Bolag
/hail Bolag
Cortigon- Imperator
- Po?et p?ísp?vk? : 43
Re: Guildovna Banka (Moira)
Cortigon napsal:Myslim ze to je dobry napad.. tohle sem udelal i ja kdyz sem chvili vedl Crew na chimere.. lidi tam posilali penize treba na tabard atd. a sem rad ze nato nekaslete a porad knemu neco posilate..
/hail Bolag
Diky
este som zabudol pripisat aby ste poziadavky na potrebny matros posielali BANKERovy pisomne do posty ,dik
Naposledy upravil dne Wed Nov 28, 2007 9:36 am, celkově upraveno 2 krát
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: