Otázočka
2 posters
Strana 1 z 1
Otázočka
Zdraví všetkých Praetoriánov
mal by som otázočku aj ked sa to netýka WoW.
Mám takýto problém: v práci mi zablokovali nejaké stránky nevedel by mi niekto tu poradit ako by sa to dalo obísť. heh je to asi zložité a neviem vám popísať podrobnosti ja len skúšam či to niekto nevie náhodu.
diky
Mám takýto problém: v práci mi zablokovali nejaké stránky nevedel by mi niekto tu poradit ako by sa to dalo obísť. heh je to asi zložité a neviem vám popísať podrobnosti ja len skúšam či to niekto nevie náhodu.
diky
Minsc.- Praetorián
- Po?et p?ísp?vk? : 4
Re: Otázočka
Zdarec, no to je tazka otazka ale vsetko sa da len treba vediet ako hovoris ze ti blokli nejake stranky ,myslis to tak ze mozes navstevovat len stranky tykajuce sa tvojej prece? alebo iba na niektore vyrazy?Minsc. napsal:Zdraví všetkých Praetoriánov
diky
a co pouzivas za prehliadac? mozno to blokli iba antivirusom....v preci kde robim ja maju podobny system
Kuboo:
mám bloklé len niektoré stránky z internetu napr: azet, travian,a ešte najaké len si teraz nemôžem spomenúť. V podstate ja nemám ani na svojom niku ani internet ale to som sa už dokázal pripojiť na iný počítač lebo je tu sieť asi o cca 200 pc neviem čo mám skúsiť , už som skúšal povipínať snáď všetky zabezpečenia v nastaveniach internetu. heh no proste neviem myslel som nieco také ako nejaký programík cez ktorý by sa to dalo obíst. Vieš proste nieviem a skúšam či náhodou niekto nevie viac, lebo ja niesom expert cez počítače 8-).
ináč dikes:lol!:
mám bloklé len niektoré stránky z internetu napr: azet, travian,a ešte najaké len si teraz nemôžem spomenúť. V podstate ja nemám ani na svojom niku ani internet ale to som sa už dokázal pripojiť na iný počítač lebo je tu sieť asi o cca 200 pc neviem čo mám skúsiť , už som skúšal povipínať snáď všetky zabezpečenia v nastaveniach internetu. heh no proste neviem myslel som nieco také ako nejaký programík cez ktorý by sa to dalo obíst. Vieš proste nieviem a skúšam či náhodou niekto nevie viac, lebo ja niesom expert cez počítače 8-).
ináč dikes:lol!:
Minsc.- Praetorián
podla toho co citam tak bude pristup na net robeny cez jeden centralny server a to ze sa nepripojis na net nebude v nastaveniach Internetu bude to skor niaky program....skusim ti pozret nieco na to ale pochybujem ze najdem pokial si nexces pokaslat pracu tak to nechaj radsej tak....alebo si najdi pc na ktorom sa mozes pripojim na dane stranky ,isto niaky medzi tymi 200 bude :0Minsc. napsal:Kuboo:
ináč dikes
Diky myslel som si to, radšej to nechám tak lebo by to mohla byt sranda v práci. diky za rady
cus bus
cus bus
Minsc.- Praetorián
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: