PRAETORIA FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tak sa majte, good luck a vela zabitch alikov :)

+4
Kuboo
zajicek
Ursus
fofo
8 posters

Goto down

Tak sa majte, good luck a vela zabitch alikov :) Empty Tak sa majte, good luck a vela zabitch alikov :)

Příspěvek  fofo Tue Oct 02, 2007 11:25 pm

No takze narnias nam zase dlhu dobu nesiel uz som mal myslienky na ofi a uz som mal aj skoro kupenu origošku wowka. A tu zrazu nabehol:D. Cely stastny som sa logol a hned prve sklamanie zrejme kvoli novej revizii mi nesli (asi) 2 dost dolezite talenty. "No čo už..." hrám dalej tu zrazu error na vzducholodi "Vrrrr..." Znova log. Potom nejaká nechutná lagovačka. "A DOSŤ!!!". Rozhodol som sa s tym prasknuť a hneď zajtra idem na ofi. Už som chcel ísť keď padol lorellin ale nejak som ešte dával šancu narniasu hlavne kvoli zvýšeným XP. (Pracujem mimo mesto tzn. málo času).
Nebol som s vami dlho ale možem vám s istotou povedať jedno: Ste tá najlepšia guilda v akej som kedy bol odkedy som začal hrávať WoW. Nemal som s vami šancu isť na vela raidov ale boli ste fakt super. Mojho 50ku maga som dal clenovi nasej gildy...volá sa Tadek (jeho terajšia postava 16 shaman).
Dúfam že sa mi o neho dobre postará. Na ofiku mi budete chýbať ale ktovie možno sa tam raz s niekym z vas stretnem. Idem na realm Argent dawn je to RP a ten štýl hry sa mi velmi páči.
Takže ešte raz good luck a vela vela roztrhanych ali..
Majte saaaa;)
fofo
fofo
Legatus
Legatus

Po?et p?ísp?vk? : 13

Návrat nahoru Goto down

Tak sa majte, good luck a vela zabitch alikov :) Empty Re: Tak sa majte, good luck a vela zabitch alikov :)

Příspěvek  Ursus Wed Oct 03, 2007 9:22 am

ahoj, držím palce na ofi Smile na jakej chceš jit realm?
Ursus
Ursus
Princeps
Princeps

Po?et p?ísp?vk? : 20

Návrat nahoru Goto down

Tak sa majte, good luck a vela zabitch alikov :) Empty Re: Tak sa majte, good luck a vela zabitch alikov :)

Příspěvek  zajicek Wed Oct 03, 2007 11:10 am

taky se mej a doporucujeu realm Dark´thul je tam vetsina cechu:P je to tam good ...jo a ty ceny tam sou mnohem vetsi..Razz
zajicek
zajicek
Legatus
Legatus

Po?et p?ísp?vk? : 5

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  fofo Wed Oct 03, 2007 3:08 pm

Idem na realm argent down je to RP:D
Zajicek a co myslis tymi vacsimi cenami?
fofo
fofo
Legatus
Legatus

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kuboo Wed Oct 03, 2007 6:14 pm

fofo napsal:No takze narnias nam zase dlhu dobu nesiel uz som mal myslienky na ofi a uz som mal aj skoro kupenu origošku wowka. A tu zrazu nabehol:D. Cely stastny som sa logol a hned prve sklamanie zrejme kvoli novej revizii mi nesli (asi) 2 dost dolezite talenty. "No čo už..." hrám dalej tu zrazu error na vzducholodi "Vrrrr..." Znova log. Potom nejaká nechutná lagovačka. "A DOSŤ!!!". Rozhodol som sa s tym prasknuť a hneď zajtra idem na ofi. Už som chcel ísť keď padol lorellin ale nejak som ešte dával šancu narniasu hlavne kvoli zvýšeným XP. (Pracujem mimo mesto tzn. málo času).
Nebol som s vami dlho ale možem vám s istotou povedať jedno: Ste tá najlepšia guilda v akej som kedy bol odkedy som začal hrávať WoW. Nemal som s vami šancu isť na vela raidov ale boli ste fakt super. Mojho 50ku maga som dal clenovi nasej gildy...volá sa Tadek (jeho terajšia postava 16 shaman).
Dúfam že sa mi o neho dobre postará. Na ofiku mi budete chýbať ale ktovie možno sa tam raz s niekym z vas stretnem. Idem na realm Argent dawn je to RP a ten štýl hry sa mi velmi páči.
Takže ešte raz good luck a vela vela roztrhanych ali..
Majte saaaa;)

Uf toto bulo vycerpavajuce citanie......ale o tom potom........Prajem ti vela Honorov a GL Smile a skoda ze odchadzas Sad Sad Sad Sad Sad
ale aj ja by som spravil to iste tak HOY a niekedy sa ukaz Smile
Kuboo
Kuboo
Imperator
Imperator

Po?et p?ísp?vk? : 54

http://praetoria.wgz.cz/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  zajicek Wed Oct 03, 2007 7:18 pm

treba tady na freecku prodas 20 light leather za 1g kdyz se dari.. na offiku to prodas za 5g....kdyz se nedari...
zajicek
zajicek
Legatus
Legatus

Po?et p?ísp?vk? : 5

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Cortigon Wed Oct 03, 2007 7:39 pm

hodne stesti na ofiku !!! Smile
Cortigon
Cortigon
Imperator
Imperator

Po?et p?ísp?vk? : 43

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Bauchelain Thu Oct 11, 2007 10:14 am

Mnej se a hodne stesta. Nekdy se stav iba tak nakuknut.
Bauchelain
Bauchelain
Legatus
Legatus

Po?et p?ísp?vk? : 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  DassemUltor Thu Oct 11, 2007 5:27 pm

Toz hodne stesta a dufam ze pujdes za hordu a budes zabijat aliku na kazdem kroku s jakymkoliv lvlem Very Happy Nech sa ti tam dari Smile
DassemUltor
DassemUltor
Imperator
Imperator

Po?et p?ísp?vk? : 15

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Cortigon Thu Oct 11, 2007 10:47 pm

DassemUltor napsal:Toz hodne stesta a dufam ze pujdes za hordu a budes zabijat aliku na kazdem kroku s jakymkoliv lvlem Very Happy Nech sa ti tam dari Smile
no on de na RP servr tam tolik aliku v zivote nezabije Very Happy
Cortigon
Cortigon
Imperator
Imperator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  fofo Thu Nov 01, 2007 11:22 pm

No tak sa priznam na chvilu som preklzol na druhu stranu teda k ali /shy
Ale nejak ma ali nebere takze idem asi s5 k tomu co mi islo najlepsie na narniase teda Troll mage Smile Inak tu je moja postava za ktoru prave hram ak by dakto chcel kuk  ale ako vravim bol som 
hordak stale mam blizsie k horde a hordakom aj ostanem 
takze ten trol mag to isti Smile
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Fofica
Inak dufam ze sa vam vsetkym dari este dakedy pridem kuknut
fofo
fofo
Legatus
Legatus

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  jana4u Fri Nov 02, 2007 3:22 pm

fofo napsal:No tak sa priznam na chvilu som preklzol na druhu stranu teda k ali /shy
Ale nejak ma ali nebere takze idem asi s5 k tomu co mi islo najlepsie na narniase teda Troll mage Smile Inak tu je moja postava za ktoru prave hram ak by dakto chcel kuk ale ako vravim bol som
hordak stale mam blizsie k horde a hordakom aj ostanem
takze ten trol mag to isti Smile
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Fofica
Inak dufam ze sa vam vsetkym dari este dakedy pridem kuknut
vcera mi prisla originalka WoW sunny , takze se casem urcite na ofik mrknu taky, ale ne na PvP realm, takze se asi nepotkame

at se ti dari!

mohl bys strucne popsat nejvetsi rozdily oproti free serveru?
jana4u
jana4u
Praetorián
Praetorián

http://www.jana4u.net/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  fofo Fri Nov 02, 2007 11:04 pm

A preco nechces ist na PvP relam? Na Normale v zivote nezajizes 3 hodinovu brutalnu bitku high levelov v SV ktora vznikla malou roztrzkou medzi dvoma 30kami Very Happy

No a k tym rozdielom oproti free:
+ ZIADNE LAGY!!!!
+ ZIADNE PADY SERVERU!!!
+ Uz ziadne alt tab na forum ci talent ktory si chces prave dat funguje a ziadne nervy     ze nefunguje
+ vsetky spelly funguju
+ vsetky q funguju a neverili by ste ake su niektore super ked idu tak ako maju
+ parta do dungu? za 2min ju mas aj vdaka LFG systemu
+ o veeeela menej sprostych deti ktore spamuju chat a robia hovadiny
+ v aukcii zozenies naozaj uplne vsetko na co si spomenies
+ battlegroundy su jednoducho genialne..len sa zapises u battlemastera a hned ta to     pozve dnu
+ PvP arena - ani som nevedel ze existuje kym som bol na free Very Happy
+ skoro som odpadol ked prvy krat okolo mna presiel lock v T6 Very Happy
+ vela vela malych detailov ktore na free niesu a robia ofik ofikom Smile

Takze asi tolko ma teraz napadlo. Cize nazaver strucne popisat rozdiel proti free serveru je 
ako strucne popsat rozdiel medzi trabantom a porsche Smile
fofo
fofo
Legatus
Legatus

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Cortigon Sat Nov 03, 2007 2:49 pm

fofo napsal:
+ o veeeela menej sprostych deti ktore spamuju chat a robia hovadiny
+ v aukcii zozenies naozaj uplne vsetko na co si spomenies
tohle je dost diskutabilni.. kdyz sem byl na ofiku.. tak me z tech ''sprostych deti'' jeblo... a sel sem na free se rozdejchat.. byl sem sice na DT ale polovina polulace sou tam kkti a v aukci sice sezens hafo veci.. ale jen pokud mas par G navic... je to tam nehorazne drahy.. staffku na 12lvl a stala 1,5G tak tolik vazne nemam.. nebo linen cloth za 3G to at si polibi (_o_) ! je to spis pro alty 60tek.. kterych je tam hodne. jinak pady tam sou a lagy taky kdyz pride treba 100 hordaku na SW.. jinak sou minimalni..
Cortigon
Cortigon
Imperator
Imperator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  fofo Sat Nov 03, 2007 5:53 pm

No tak aspon ja som tam za mesiac nezazil ani jeden pad a naozaj ani lagy tak neviem...
a 1,5G na 12 lvl sa mi nezda tak vela nedavno som si urobil toho trola maga mam 14 lvl a 9G. A s hracmi tam mam tiez lepsie skusenosti ako na free. Samozrejme nehovorim 
o vas. Smile.

Edit: No schvalne som sa bol kuknut na ten linen cloth a stal 70s (vacsina) no bol tam stack aj za 1000g ale to si asi niekto robil prdel Very Happy
fofo
fofo
Legatus
Legatus

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: