PRAETORIA FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

přechod na novej server

+6
Bauchelain
keeper
Kuboo
Cortigon
zajicek
Ursus
10 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

přechod na novej server Empty přechod na novej server

Příspěvek  Ursus Fri Sep 14, 2007 8:25 pm

poslední dobou de narnias do hajzlu obrovský lagi, zamrzání na několik hodin a podobně....
všiml sem si že to některým z nás vadí natolik že ani nehrajou. nepudem na jinej server???
na něco s míň lidma.. bez lagů? vím přišli by jsme o chary se kterejma sne se piplali dlouho,
ale je to tady už někdy fakt nesnesitelný. co vy na to?
Ursus
Ursus
Princeps
Princeps

Po?et p?ísp?vk? : 20

Návrat nahoru Goto down

přechod na novej server Empty Re: přechod na novej server

Příspěvek  zajicek Fri Sep 14, 2007 8:33 pm

mno ja se podrobim vetsine:) jelikoz me se nejde ani pripojit Smile
zajicek
zajicek
Legatus
Legatus

Po?et p?ísp?vk? : 5

Návrat nahoru Goto down

přechod na novej server Empty neim

Příspěvek  Cortigon Fri Sep 14, 2007 8:35 pm

nevim ursi.. je fakt ze to de s narniasem od desiti k peti.. ale ted neni moc dobrych servru.. mozna bych jeste pockal.. je mozny ze uz konecne mirek z lorellinu vyda naky oficialni priblizny datum jesti lorellin bude a dky nebo ne.. ale pokud vetsina bude chtit odejit tak samozrejme pujdu taky.. klidne az nakonec sveta Very Happy
Cortigon
Cortigon
Imperator
Imperator

Po?et p?ísp?vk? : 43

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  zajicek Fri Sep 14, 2007 8:37 pm

Cortigon napsal:nevim ursi.. je fakt ze to de s narniasem od desiti k peti.. ale ted neni moc dobrych servru.. mozna bych jeste pockal.. je mozny ze uz konecne mirek z lorellinu vyda naky oficialni priblizny datum jesti lorellin bude a dky nebo ne.. ale pokud vetsina bude chtit odejit tak samozrejme pujdu taky.. klidne az nakonec sveta Very Happy
diky lip bych to nenapsal:)
zajicek
zajicek
Legatus
Legatus

Po?et p?ísp?vk? : 5

Návrat nahoru Goto down

přechod na novej server Empty Prechod

Příspěvek  Kuboo Fri Sep 14, 2007 8:46 pm

No vidim ze niesom jediny kto si netrpezlovo bucha hlavu o stenu a modli sa aby Lorellin rozbehli (alebo po tialto asi hej) alebo aspon vydali konecne niake oficialne vyhlasenie......ja osobne som hraval na Fun servery a teraz som oprasil strary acc na Blacksun-e z vyssie uvedenych tech. problemov na Narniase na ktore sa ocividne "kasle".
A prechod na niaky menej obyvany server (kvalitny) by som uvital a podporil
Kuboo
Kuboo
Imperator
Imperator

Po?et p?ísp?vk? : 54

http://praetoria.wgz.cz/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  keeper Fri Sep 14, 2007 9:36 pm

popravdě mě se moc nechce začínat teď znova a za Xy dní(měsíců) zase třeba na lorellin to bych se" zblaznil" lol! ....vim že tenhle servr ma teď nějaký problémy a taky mě ty lagy a ty pády štvou ale fakt se mi moc nechce rozjizdět všechno znova když toho času moc nemám .... ale samozřejmě tohle je můj názor...a pokuď Guilda jako celek hodla přestoupit tak jako věrný člen půjdu hrdě sní a po boku svých přátel budu bojovat proti nenaviděné ALIANCI!!!! Twisted Evil
keeper
keeper
Imperator
Imperator

Po?et p?ísp?vk? : 2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ursus Sat Sep 15, 2007 11:37 am

já bych, ale potřeboval spíš slišet buď "ano chci jít jinam" nebo "chci zústat tady".......
píšete přizpůsobým se přání guildy... my jsme ti co o tom zozhodujou ne ti co se přizpusobujou.

jinak nemá cenu nic plánovat dokud nemáme sehnanej jinej server kam by jseme mohli přejít

-pokud o nečem víte tak to napište
Ursus
Ursus
Princeps
Princeps

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kuboo Sat Sep 15, 2007 1:56 pm

Ursus napsal:
-pokud o nečem víte tak to napište

http://www.blacksunserver.com/ - RP-PVP server (cesky) ak sa vam xce mozete vyskusat
Kuboo
Kuboo
Imperator
Imperator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Cortigon Sat Sep 15, 2007 2:33 pm

ja osobne bych nejradeji zustal.. ebo jit na nejaky FUN.. ale na BL servr s mi nechce.. tot muj nazor ale podridim se vetsine
ten blacksunserver je dobry?
Cortigon
Cortigon
Imperator
Imperator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kuboo Sat Sep 15, 2007 4:06 pm

Fun----------> http://www.dumburk.org/account/index.php spravit acc a realm je tu:set realmlist wow.dumburk.org
Blacksun-----> neviem mne sa zatial paci ale mam tam len 6lvl a je to blizz...funguje miss ale neviem ako je na tom z talentmi..treba vyskusat
Kuboo
Kuboo
Imperator
Imperator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Bauchelain Sat Sep 15, 2007 6:14 pm

Ja by sem asi zustal tady lebo zacinat zase a ZASE od zacatku mne nebavi. Nahodu zase sa vam nebude lubit ten dalsi a co jedeme dal jak cirkus? Ja bud lorellin alebo narnias inac nic.
Bauchelain
Bauchelain
Legatus
Legatus

Po?et p?ísp?vk? : 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kuboo Sun Sep 16, 2007 1:51 pm

Bauchelain napsal:Ja by sem asi zustal tady lebo zacinat zase a ZASE od zacatku mne nebavi. Nahodu zase sa vam nebude lubit ten dalsi a co jedeme dal jak cirkus? Ja bud lorellin alebo narnias inac nic.

No vynimocne suhlasim z Bauchom Smile (neviem ci to vzniklo z tvojej hlave ale konecne cosi mudre lol! ) najlepsie by bolo prejis na Lorellin ale ten zatial neni Sad ale aby sme sa vyhli behanniu zo serveru na server tak ak sa vam niaky paci tak treba najprv vyskusat Smile
Kuboo
Kuboo
Imperator
Imperator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  fofo Sun Sep 16, 2007 10:16 pm

No ja neviem na lorelline som hrával možno nie tak dlho ako niektorý z vás (necelý polrok), ale nemožem si pomocit na Narniase sa mi páči viac. Lagy a pády boli aj na lorelline a boli aj obdobia ked boli horsie ako teraz na narniase.
Nechce sa mi opustat najlepsiu gildu v akej som doteraz bol ale mam tak malo casu ze na blizzlike xp ratoch by som nejaký vysoký lvl urobil asi v dochodku Crying or Very sad tu mam 40ku maga a odtialto neodidem. Ale dufam ze ani vy:D
fofo
fofo
Legatus
Legatus

Po?et p?ísp?vk? : 13

Návrat nahoru Goto down

přechod na novej server Empty Prechod

Příspěvek  Kuboo Sun Sep 16, 2007 10:23 pm

No vydim ,ze najlepsie bude ostat "zatial" na Narniase ,pokial sa nerozbehne Lorellin
+
dufat ze to bude s Nariasom coraz lepsie
=
Topic zatial bude closed pokial sa nerozbehne Lorellin

P.S. Hadam som nikoho nenas*ral Smile
Kuboo
Kuboo
Imperator
Imperator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Silwanus Mon Sep 17, 2007 1:03 pm

Ursus napsal:poslední dobou de narnias do hajzlu obrovský lagi, zamrzání na několik hodin a podobně....
všiml sem si že to některým z nás vadí natolik že ani nehrajou. nepudem na jinej server???
na něco s míň lidma.. bez lagů? vím přišli by jsme o chary se kterejma sne se piplali dlouho,
no já zatím budu litat po high serverech a zkoushet si povolani study
Silwanus
Silwanus
Imperator
Imperator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Cortigon Mon Sep 17, 2007 8:50 pm

Silwanus napsal:
Ursus napsal:poslední dobou de narnias do hajzlu obrovský lagi, zamrzání na několik hodin a podobně....
no já zatím budu litat po high serverech a zkoushet si povolani study
jo to me ted taky napadlo no nevim.. doufam ze se lorellin rozebehne co nejdrive
Cortigon
Cortigon
Imperator
Imperator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ursus Tue Sep 18, 2007 9:19 am

nenasral protože si ho může každej druhej odemčít Laughing
někteří z nás ted zkouší www.mystiq.cz "set realmlist mystiq.servegame.com"
kdo chcete tak se tam můžete mrknout jede na antraxu takže bez lagů a to je tam i hodně 70lvl
sem tam nějakej ulítlej bug ale v podstatě celkem kvalitní - sem tam 13lvl a za tu dobu sem se setkal jen
z jedním nefunkčním q.
1) výhody:bez lagů, miss šance je v pořádku, dají se tam kupovat medajle z BG, mobové se vraceji celkem brzo,
mobové se nepohybujou a nejsou příliš agresivní, auto save funguje na 100%....víc mě toho ted nenapadá Smile

2) nevýhody: sem tam nejakej vizuální bug, sem tam mě jako mágovi uletí fire bol někam do vesmíru a mobovi se nenapíše dmg, trochu větší dmg mobů ale furt menší než na narniasu....zatím sem ne nic jinýho nepřišel
Ursus
Ursus
Princeps
Princeps

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Silwanus Tue Sep 18, 2007 3:04 pm

Ursus napsal:nenasral protože si ho může každej druhej odemčít Laughing
kdo chcete tak se tam můžete mrknout jede na antraxu takže bez lagů a to je tam i hodně 70lvl
sem tam nějakej ulítlej bug ale v podstatě celkem kvalitní - sem tam 13lvl a za tu dobu sem se setkal jen
z jedním nefunkčním q.
1) výhody:bez lagů, miss šance je v pořádku, dají se tam kupovat medajle z BG, mobové se vraceji celkem brzo,
mobové se nepohybujou a nejsou příliš agresivní, auto save funguje na 100%....víc mě toho ted nenapadá Smile

2) nevýhody: sem tam nejakej vizuální bug, sem tam mě jako mágovi uletí fire bol někam do vesmíru a mobovi se nenapíše dmg, trochu větší dmg mobů ale furt menší než na narniasu....zatím sem ne nic jinýho nepřišel
taky tam sem What a Face k výhodám : truhliczka zmizne po zavření i když v ní necháte věci.
v zakladnej lokaci BE moznost získání diabla jako miniona Smile
Silwanus
Silwanus
Imperator
Imperator

Návrat nahoru Goto down

přechod na novej server Empty kecy....

Příspěvek  Kuboo Tue Sep 18, 2007 7:56 pm

Nechapem naco som to zamykal ked vy si tu aj tak pisete prispevky........
Kuboo
Kuboo
Imperator
Imperator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Cortigon Tue Sep 18, 2007 8:27 pm

Kuboo napsal:Nechapem naco som to zamykal ked vy si tu aj tak pisete prispevky........
no ja sem ted cosi chytl.. mam mensi horecku tak ted si naky dva dny polezim, tak si zkousete a davejte prubezne vedet co a jak.. jinak kubo to s tim lockem nebyl chytry napad Very Happy
Cortigon
Cortigon
Imperator
Imperator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kuboo Tue Sep 18, 2007 8:33 pm

Cortigon napsal:
Kuboo napsal:Nechapem naco som to zamykal ked vy si tu aj tak pisete prispevky........
no ja sem ted cosi chytl.. mam mensi horecku tak ted si naky dva dny polezim, tak si zkousete a davejte prubezne vedet co a jak.. jinak kubo to s tim lockem nebyl chytry napad Very Happy

j vsimol som si....... Mad ale pokladal som zalezitost za uzavretu ale sak nech pokecaju aj ostatny Smile
a skore uzdravenenie hadam nesi na tom tak zle ze WOW nemozes hrat Smile
Kuboo
Kuboo
Imperator
Imperator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kuboo Tue Sep 18, 2007 8:37 pm

Ursus napsal:nenasral protože si ho může každej druhej odemčít Laughing
z jedním nefunkčním q.

No mna tam tiez dotiahla vyssie uvedna nemenovana osoba ktora si praje zostat v anonymite a ja Ursusa nekecnem ani keby co Laughing
no ale teraz vazne....ja som som tam (8lvl) tak ako rogunovy sem tam nefunguje Couge a Backstap ,ci jak sa tomu nadava ale inac v poho iba rare NPC utocia z velkej dialky.....ale inac je to v poho Smile
Kuboo
Kuboo
Imperator
Imperator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  jana4u Sun Sep 23, 2007 11:28 am

ja mam na hrani doooost malo casu, takze mi velmi vyhovuje navyseny XP rate na Narniasu. mam sice "jen" lvl 24, ale ani tak se mi nechce zacinat zas nekde jinde od nuly. to jsem si uz prosla hodnekrat a rada bych se tomu vyhnula. tady mam jakous takous sanci, ze treba nekdy dosahnu na lvl 40 a mounta :)

muj rekord byl asi lvl 35 nebo 36 a pak vzdy prisel wipe nebo konec serveru... Narnias se mi v tomto smeru zda v pohode - mozna i proto je tam ted tolik lidi.
jana4u
jana4u
Praetorián
Praetorián

Po?et p?ísp?vk? : 13

http://www.jana4u.net/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ursus Sun Sep 23, 2007 5:28 pm

pokud narnias opraví a bude bez lagů tak se nebude chtít odcházet nikomu z nás. je tady ale dost
velká šance že s megalomanským přístupem onlinegamers se servr zase rychle zaplní nad únosnou mez
a nastane stejnej problem teda pokud nedostanou rozum a neudělají limit online hráčů.

ale dal bych jim ještě rozhodně šanci
pirat
Ursus
Ursus
Princeps
Princeps

Návrat nahoru Goto down

přechod na novej server Empty :o{

Příspěvek  Viridiana Thu Sep 27, 2007 2:04 pm

uz som z tych vecnych prechodoch na ine servere unavena a ked mam prevdu povedat...radsej odinstalujem wowko ako zacinat uz po 5 od zaciatku na to uz fakt nemam nervy Sad .... ak by sa aj nieco staloaspon mam vase icq tongue
Viridiana
Viridiana
Legatus
Legatus

Po?et p?ísp?vk? : 2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra: